Tips

juni 17, 2016

Extra tips om huisstofmijt in de slaapkamer te verminderen

–          Plaats geen planten in uw slaapkamer. Planten geven extra stofvorming.

  • Verwarm de slaapkamer zo weinig mogelijk, in ieder geval geen temperaturen van boven de 22° C. Is het heel vochtig zet dan even de kachel aan en de ramen open zodat het vocht weg kan.
  • Hoe verleidelijk het soms ook is, laat de huisdieren niet toe in de slaapkamer. Leg ook geen kleding met dierenharen op de kamer. De dierlijke huid is namelijk de ideale voedingsbodem voor huismijten.
  • Gebruik een molton of matrasbeschermer die op 60°C graden gewassen kan worden.
  • Verschoon bedlinnen en nachtgoed regelmatig en was het op minstens 60°C.
  • Maak je bed nooit op. Het klinkt wellicht tegenstrijdig maar dit is beter tegen de huisstofmijt. Door je bed opengeslagen te laten liggen kan de warmte eruit en het licht (zon) erin. Huisstofmijten haten de zon.
  • De ideale vloer in de slaapkamer is linoleum of hout, probeer vloerbedekking of kleedjes te vermijden.
  • Het is verstandig om uiterlijk elke 10 jaar uw matras te vervangen waarmee u naast het matras ook miljarden huismijten verwijdert. Een topmatras (ook wel topper genoemd) heeft een levensduur van maximaal 5 jaar. De kwaliteit van uw matras speelt hierin geen rol. Na deze tijd is de hygiëne en voor een belangrijk deel ook ondersteuning van uw matras “op”.
  • Plaats de kledingkast het liefst buiten de slaapkamer. Een afzonderlijke kamer voor kleding is beter tegen huisstofmijt dan een kast in je slaapkamer.
  • Lucht de slaapkamer iedere dag. Gooi op een zonnige winterdag de ramen ver open. De zon in combinatie met de vrieskou vermindert alle huismijten op een natuurlijke manier (in koude landen hebben ze daarom veel minder last van mijten). Lucht de kamer zeker in geval van dubbele beglazing. Dit heeft te maken met het feit dat hierbij de binnenzijde van de ruit warm blijft waardoor de condensatie neerslaat.

Wilt u definitief af van uw huisstofmijt? ontvang van ons een gratis matras reiniging. Helemaal gratis. Waarom?

Waarom wij gratis uw Matras Reinigen

U zult wel denken: er zit vast en zeker een addertje onder het gras. Immers; voor niets gaat de zon op. Een terechte gedachte.

De reden dat wij u een 100% gratis matrasreiniging aanbieden is eigenlijk heel eenvoudig; je moet eerst zaaien om te kunnen oogsten. We zijn een relatief jong bedrijf in Nederland en willen graag zoveel mogelijk naamsbekendheid vergaren.

Dit kan op vele manieren. We worden dagelijks belaagt met talloze spam mails, ongeadresseerd reclamedrukwerk en TV commercials. Reclame is overal. Maar is dit nog wel zo’n goede bron van informatie? Wij denken dat het vooral een bron is van irritatie.

Dat gaan we dus eens anders doen. Door u een gratis matrasreiniging aan te bieden stelt u ons in de gelegenheid ons bedrijf (en dus onze producten) aan u te presenteren. En als die dan inderdaad net zo bijzonder zijn als wij zelf geloven gaat u er vanzelf over praten. Laat dat nou precies zijn wat we willen. Een klassiek voorbeeld van een win-win situatie.

Maak daarom vandaag nog gebruik van deze actie en meld u aan!

Klik op deze link om een gratis matras reiniging aan te vragen