Wist u dat

juni 17, 2016

Wist u dat er in een tweepersoons matras wel 2 miljoen huismijten zitten! En die beestjes zelf zijn niet het ergst! Het is hun poep die vooral allergische mensen kwaad doet. En wist u, als u uw kussen 4 jaar lang niet wast, de helft van het gewicht van het hoofdkussen bestaat uit de uitwerpselen van de huisstofmijt.

Welterusten!

Allergieën

Het aantal mensen in Nederland met eczeem en cara blijft ieder jaar stijgen. Voor de oorzaak wordt steeds vaker gewezen naar de huisstofmijt. In 4 van de 5 huizen is tegenwoordig een schadelijke concentratie huisstofmijt aanwezig. Geschat wordt dat ongeveer 10 op de 100 mensen huisstofmijtallergie heeft. Bij patiënten met astma is dit zelfs 50 tot 75 op de 100 mensen.

Sommige mensen ontwikkelen een allergie voor de huisstofmijt. In de meeste gevallen zijn zij niet allergisch voor het beestje zelf, maar voor een allergeen dat in de uitwerpselen zit. Wanneer de allergenen in contact komen met de huid of worden ingeademd, begint de reactie. Veel voorkomende klachten zijn hoesten, eczeem, niezen en tranende ogen.

Doordat huisstofmijten zich graag in en rondom het bed begeven, is de allergische reactie ‘s nachts vaak heftiger dan overdag. Geschat wordt dat ongeveer 5 tot 10 procent van de mensen last heeft van huisstofmijtallergie. Huisstofmijten zijn witachtige beestjes die tot de familie van de spinachtigen behoren. Hun afmeting is slechts 0,1 tot 0,6 mm waardoor ze niet of nauwelijks zichtbaar zijn met het blote oog.

Huisstofmijten voelen zich het beste thuis op donkere en vochtige plaatsen bij een temperatuur van rond de 25°C. Doordat ze zich voeden met huidschilfers van mensen, zijn matrassen, dekbedden en kussens ideale plaatsen voor mijten. Huisstofmijten komen ook voor in kleding, tapijt, stoffering van meubilair en speelgoed (voornamelijk knuffelbeesten).

Klachten


Huisstofmijten komen het hele jaar voor, maar vooral in de herfst, lente en in de winter is er sprake van een toename van het aantal huisstofmijten. In deze periode zullen de klachten naar alle waarschijnlijkheid dan ook sterker zijn dan de rest van het jaar.

De klachten komen vaak ’s nachts en ’s morgens bij het opstaan tot uiting. In een tweepersoonsmatras kunnen wel 2 miljoen (!) huisstofmijten leven. We brengen gemiddeld zo’n 8 uur per dag in bed door en komen op die manier dus langdurig in nauwe aanraking met de uitwerpselen van de huisstofmijt. Bij de geringste beweging in bed komen de uitwerpselen in de lucht, worden door u ingeademd en kunnen op die manier allergische klachten veroorzaken.

 

Wat voor klachten

De klachten treden vooral op in de slijmvliezen van de neus, ogen en longen. Ze uiten zich onder meer in:

  • Astmaklachten (moeite met ademhalen, piepen of hoesten voornamelijk ’s nachts)
  • Benauwdheid na het opmaken van het bed
  • Benauwdheid na het verwisselen / leegmaken van de stofzuigerzak
  • Wakker worden met een verstopte neus of loopneus
  • Niesbuien
  • Tranende en jeukende ogen
  • Vermoeidheid
  • Slecht slapen
  • Hoofdpijn
  • Eczeem

Nieuwe manier van reinigen
Wij hebben een methode van reinigen die in Nederland nog niet bestaat, on-ver-ge-lijk-baar met alles wat wij tegenwoordig kennen!! Vele malen makkelijker, vele malen sneller, maar vooral, vele malen grondiger! De huisstofmijten worden gegarandeerd gedood en daarbij worden de uitwerpselen verwijderd. Zonder énig gebruik van chemicaliën!

Resultaat na een matrasreiniging

matras reiniging NU GRATIS

Dit is het resultaat na een matrasreining. Dat is even schrikken hè. U bent niet de enige hoor maar dit is wel de realiteit.

Gratis matras reiniging

Wilt u definitief af van uw huisstofmijt? ontvang van ons een gratis matras reiniging. Helemaal gratis. Waarom?

U zult wel denken: er zit vast en zeker een addertje onder het gras. Immers; voor niets gaat de zon op. Een terechte gedachte.

De reden dat wij u een 100% gratis matrasreiniging aanbieden is eigenlijk heel eenvoudig; je moet eerst zaaien om te kunnen oogsten. We zijn een relatief jong bedrijf in Nederland en willen graag zoveel mogelijk naamsbekendheid vergaren.

Dit kan op vele manieren. We worden dagelijks belaagt met talloze spam mails, ongeadresseerd reclamedrukwerk en TV commercials. Reclame is overal. Maar is dit nog wel zo’n goede bron van informatie? Wij denken dat het vooral een bron is van irritatie.

Dat gaan we dus eens anders doen. Door u een gratis matrasreiniging aan te bieden stelt u ons in de gelegenheid ons bedrijf (en dus onze producten) aan u te presenteren. En als die dan inderdaad net zo bijzonder zijn als wij zelf geloven gaat u er vanzelf over praten. Laat dat nou precies zijn wat we willen. Een klassiek voorbeeld van een win-win situatie.

Maak daarom vandaag nog gebruik van deze actie en meld u aan!

Klik op deze link voor een gratis matras reiniging